You stole my heart. kapitel 4.

Kapitel 4, You know I’ll take you to another world

Harrys Perspektiv

Jag vaknade av att någon slängde en kudde i mitt ansikte. Det var Daisy, vem annars? Jag öppnade ögonen och blinkade några gånger. Ljuset strimmade in genom fönstret.

Daisy satt grensle över mina höfter. Hon skrattade och slog mig i ansiktet med den mjuka kudden.

– Morning (slår) how (slår) did (slår) you (slår) sleep (slår) tonight (slår)? Frågade hon och bländade mig med ett av hennes leenden. Jag tog upp kudden som låg under mig och slog tillbaka. Hon skrek till, och ställde sig upp i sängen. Jag ställde mig på knä och skrattade. Jag slog ner henne, gång på gång när hon ställde sig upp, men hon gav inte upp. Efter varje gång hon ramlade så ställde hon sig upp igen. Men efter ett tag så gav hon upp. Hon satte kvar på sägen och andades andfått.

– I slept very good. And you? Frågade jag och log mot henne. Hon böjde sig fram och kysste mig.

– Awesome. Svarade hon under kyssarna. But I’m hungry. Sa hon sedan.

- Let’s go down and eat then. Sa jag och tog tag i hennes hand. Vi gick ner och där var det fullt i rörelse. Niall satt vid tv:n och spelade gitarr. Louis och El lagade frukost, Liam och Danielle dukade och Zayn och Katt sov. Haha, typiskt Zayn. De låg som en hög i soffan och konstigt nog vaknade de inte. Men, men. Vem vet vad de gjorde igår… antagligen sov, men man vet aldrig med Zayn (han är bra skådespelare säger jag bara), antingen så sover han eller så vilar han.

– Wow. Cool, I’m hungry. Sa Daisy och gick till Lou och El och hjälpte till att steka bacon. Jag gick fram bakom henne och lade mina händer på hennes höfter.

- Harry, can’t you see I’m cocking!? Sa hon och viftade bort mig. Men sedan ropade hon på mig igen. But Harry! Can you help me? I don’t actually know how to do. Jag gick tillbaka till henne och tog stekspaden ur hennes hand.

– Like this. Sa jag och rörde om i stekpannan. And then do this. Sa jag sedan och vände på baconen. 1 minute, then they’re done.

- Okay… I think I can do this. Sa hon till sig själv och började arbeta. Jag gick bort mot Niall och satte mig vid honom. Vi började småprata lite smått medans han spelade på gitarren.

– HOLY SHIT! Hörde jag Daisy skrika. Sedan började Louis skratta och jag anade att hon hade bränt baconen. Men bäst att vara på den säkra sidan. Så jag gick dit. Det gjorde alla andra ”som inte sov” också. Snart skrattade hela huset förutom Zayn, Katt och Daisy. Daisy var röd som en tomat i ansiktet och jag gick fram till henne och kollade ner i stekpannan. Där låg det brända, svarta bacon.

– This will be the best bacon ever! Sa jag till henne för att stötta henne. Hon log nervöst.

- I guess it’s a cind of different taste than usual… Sa hon och alla brast i skratt.

Frukosten blev endå ganska lyckad, det fanns toast, pannkakor och nutella så jag antar att vi klarade oss.

 

Daisys Perspektiv

Efter frukosten så drog alla iväg till stan. Det skulle bli lite trixit att gå på stan såklart men de flesta var nog i skolan eller på jobbet så det skulle varit värre om det hade vart helg. Vi bestämde att Katt och Zayn fick stanna hemma. De sov fortfarande när vi åkte. Niall ville också stanna hemma först men han ångrade sig när vi sa att vi skulle kunna åka och äta på nandos efter shoppingrundan.

När vi var inne i stan var det ganska lugnt. Det var inga fans här så det var väldigt lugnt.

- So girls, witch store do you wanna go to first? Frågade Louis och log sitt sneda leende.

- Uhm, Dani, El? Where do you wanna go? Frågade jag och såg på de med min blick som de alla förstod (”kom igen, jag kan inga bra affärer!”). De skrattade.

– VICTORIAS SECRET!!! Ropade de och jag avskydde mig själv för att ha frågat de. Underkläder, yeyy… men egentligen, precis vad jag behöver.

Killarna som var experter på stan visste såklart vart det låg och de gick dit med obekymrade miner. Antingen var de experter på att hålla masken eller så var de vana. När vi klev in i affären så luktade det genast lavendel och det var rosa väggar runt omkring oss. Dani (Danielle) och El sprang runt överallt och kollade, medans jag bara stog där som ett fån och inte hade någon aning om vad jag skulle göra. Jag började röra benen mot en ställning med bh:ar. Harry gick efter mig och kollade med mig. Till slut så sa han,

– This one is nice! Och pekade på en röd spets bh. Den var faktiskt väldigt fin. Och inte alls så dyr.

- Yeah, you want me to buy it? Frågade jag och tog rätt storlek. Han tog bh:n ifrån mig.

– I’m paying. Sa Harry och gick mot kassan, men jag hann ifatt honom innan.

– Harry! Sa jag och lade en hand på hans axel.

- What? Did you find one more? No probs, just give it to me. Han pratade med en sån lugn röst att jag nästa blev irriterad.

- Why are you paying my bra? Frågade jag, sedan och gav honom en menande blick.

- Oh, but isn’t that what am I supposed to do, I mean, I am your boyfriend? Right? Frågade han och log mot mig. Jag blev så chockad att jag lät honom gå till kassan och betala. Holy Jesus, Harry Edward Styles (FRÅN ONE DIRECTION!) hade sagt att han var MIN pojkvän! Fan-girl moment… JAG KOMMER DÖÖÖ! JAG ÄR HARRY STYLES FLICKVÄN! HOLY FUCK! JAG TROR JAG KOMMER SVIMMA, JAG ÄR DEN LYCKLIGASTE TJEJEN I VÄÄÄÄRLDEN!!!!!!! När han kom tillbaka så hade jag lugnat ner mig och han hade en påse i ena handen och den andra handen utstäckt mot mig. Jag tog den och sedan väntade vi på de andra. Jag tror att Liam och Lou fick betala en aning mer än Harry när de kom fram till kassan. De hade händerna fulla med bh:ar och ja gud vet vad!

När vi äntligen kom ut så föreslog Niall, som hade stått vid utgången hela tiden, att vi skulle gå och äta. Alla visste att när Niall vill man skulle äta så var det bara att hänga på. Annars kunde han bli riktigt sur, säger rykten, men vem vet om de är sanna… såklart så är han hungrig hela tiden…

När vi väl kom in på nandos luktade det mat lång väg. Vi fick ett stort bord och efter 10 minuter så kom det in en servitris.

- Hi my name is Jazz, I’m the one that’s going to be your waitress today. Can I take your orders please. Sa hon och kollade på oss. Hon kände ju såklart igen Killarna, men oss tjejer hade hon ingen aning om vilka vi var (tack och lov!). men hon verkade se killarna som vanliga människor, inte bry sig om att det var ”det brittiska pojkbandet!”.

– Are you new here? Frågade Niall helt plötsligt tjejen (som hette Jazz). Hon kollade upp från sitt block och nickade.

– Yes, I started yesterday. Svarade hon och log mot Niall.

Det verkade som om Niall gillade henne, för han såg på henne hela tiden.

- I was actually going to see one of your preformance next week! Maybe I’ll see you there. Sa hon efter hon hade tagit våra beställningar.

 

Nialls Perspektiv

Hon var en skönhet. Jazz, våran servitris, var en skönhet. Hon hade svart hår, uppsatt i en hästsvans, och bruna ögon.

- Yes! Ofcourse we will see you there! Just say the Paul that your name’s Jazz…

– Tyler, Jazz Tyler. Sa Jazz och log lite.

- Jazz Tyler. Ok then, Jazz Tyler say your name to Paul and he’ll lead you right to us. Sa jag och log tillbaka, hon började skratta. Sedan gav hon mig en lapp.

– Just in case. Sa hon och sedan gick hon igen.

När hon hade gått så frågade alla – ALLA!- frågor. Harry började.

- Do I see something here? Between you and a waitress? Frågade han och log.

– I Hope so… sa jag.

- She’s so beautiful. Sa El. Louis mumlade något I hennes öra, antagligen att och också hon var vacker.

- Yeah, she really is… Sa jag. Sedan så fortsatte vi äta och började prata om annat. Men det enda jag kunde tänka på var lappen i fickan och konserten om en vecka…

Jag kom sedan på att jag inte ens hade läst lappen. Jag reste mig upp och mumlade en ursäkt om att gå på toa. Innan jag hann någonstans så tog Harry ett fast grepp om mig.

- Niall, don’t do anything stupid, and if you have to, then use protection. I’m not ready to be an uncle yet. Sa han och log ett rävleende mot mig. Jag rodnade.

- Hazza, I’m NOT going to do those things – än, tänkte jag- I just need to pee, so can you let go now. Frågade jag och kollade på Harry, han skakade av skratt och släppte mig genast. Jag rusade mot toaletten och fiskade upp lappen samtidigt som jag låste dörren om mig. Jag läste en fin handstil:

Hi there Niall. Twitter: justdajazzty Phone: 555-4389486. Plz text me if I can see you before the concert! Jazz xx”

jag log för mig själv och lade in hennes nummer på mobilen, loggade sedan in på twitter och följde @justdajazzty. När jag var påväg att logga ut så såg jag att jag redan hade fått en massa tweets, ”why did you follow @justdajazzty?!”, ”are you dating @justdajazzty?”, ”if you’re dating (@NiallOfficial  & @justdajazzty), you would be a lovely couple!” jag orkade inte svara så jag loggade bara ut och tänkte på den sista tweeten.

Jag spolade och tvättade händerna, för att undvika konflikter om Harry stog utanför och tjuvlyssnade. Sedan gick jag ut och satte mig igen. Maten hade kommit och alla satt och åt. Jag satte mig på min plats och högg in.

- Hey, Niall, you missed your babe when you were at the bathroom. Sa Harry och kollade på mig när han hade svalt maten. Han log och jag kollade ner.

- Well to bad, but I can take the check and the rest of you can go when you’ve eaten up if you want to go shopping with the girls. Sa jag och hoppades att det var Jazz som skulle ta notan.

– Yes! Sounds great! Sa Daisy och gav mig en blick som sa allt ”Niall, we’ll leave and you go and get that Jazz!”. hon var verkligen bra på att säga med blicken vad hon ville säga utan att säga något. Oj, det där vart invecklat… haha.

– Yeah, why not. Instämde Harry och tog en stor tugga av revbenen han hade beställt. Jag kollade ner på min talrik och log. Jag skulle antagligen få se Jazz igen, och bara att veta av den tanken gjorde mig berusad av glädje. Jag ville att alla skulle gå, nu. Men var tvungen att påminna mig själv om att det stog mat mitt framför mig så jag inte körde iväg de.

Men allt eftersom så tömdes deras talrikar. De frågade om det var okej om de gick och lämnade mig,

- Ofcourse it’s ok! Now go, before the stores closes. Sa jag och tjejerna drog med sig killarna.

 

Daisys Perspektiv

Jag hade faktiskt inte en aning om vad vi gick in i för affärer, men kläderna var ok. Och jag behövde verkligen kläder. De enda kläderna jag hade, var de jag hade på mig. Och det räckte inte långt. Harry frågade mig om det var något särskilt jag letade efter.

- Uhm… Clotes, I think. If I’m going to stay here for at least a week, I’ll need more clotes. Sa jag och log mot honom. Han hade sagt, efter köpet med bh:n, att jag skulle få vad jag ville ha. Jag hittade ett par tighta, ljusa jeans och höll upp de mot Harry. Han nickade och kollade ner på sin kläd hög på armen. Jag hade inte hittat så mycket kläder samtidigt någonsin i mitt liv, och haft så kul samtidigt. Vi gick mot provrummen, och jag tog med mig alla kläder som Harry gick och bar på. Jag började med ett tight blommigt linne, och ett par svarta midjeshorts till. När jag kom ut så tappade Harry hakan.

– What Haz? Frågade jag och kollade förvånat på honom. Han log ett brett flin.

– You’re beautiful. Sa han och kollade på mig, han kollade varenda liten millimeter som han försökte leta efter brister, men det verkade inte som han hittade några, för han gav mig ett gillat leende. Jag gick tillbaka in och satte på mig andra kläder. Varje gång jag kom ut så sa alltid Harry något eller bara rodnade och tittade ner i marken. Tillslut så hängde det bara en sommarklänning och de tighta ljusa jeansen kvar på det jag inte hade provat. Jag drog på mig klänningen och såg att den verkligen såg bra ut. Den var vaniljvit med rosa, gula, gröna och röda små blommor på och ganska tight men visade endå inte för mycket. Jag gillade den verkligen. När jag kom ut till Harry så spärrade han upp ögonen som han nyss hade sett ett ufo.

– What? Is it so bad? Frågade jag och log snett mot honom. Han reste sig upp och ställde sig framför mig, kysste mig. En massa känslor forde igenom mig, åtrå, kärlek, lycka, och elektricitet.

- You’re so beautiful in that dress! Please let me buy it for you? Frågade han och kysste mig igen.

– Yea, sure, can I get anything else? Frågade jag och han skrattade.

- Haha, babe, you can get anything, almost, you want. You just have to ask. Sa han och jag skrattade.

– Well then, can i get like half of those? Sa jag och pekade på kläderna i provrummet.

- Yes, babe. You can, just tell me what you want and I’ll buy it. Viskade han i mitt öra och hans läppar snuddade mitt öra. Jag rös av välbehag och gick sedan in i provrummet igen för att välja kläder. Det blev tre par jeans, ett par svarta, ett par mörk-blåa och ett par ljus-blåa, jag tog också med de svarta midjeshortsen, sedan så hittade jag en vanlig svart långärmad tröja (alltid bra att ha) och en massa linnen i olika färger. När jag hade runt 10 plagg var jag nöjd, resten fick hänga kvar, men i sista sekunden så tog jag med de där tighta ljusa jeansen och gick sedan till Harry igen. Han kollade på mig, sedan på högen med kläder. Han flinade och jag antog att han fortfarande tyckte att kläd högen var ganska stor. Men vadå? Tänkte jag. Man måste väl passa på?

Efter det så gick vi tillbaka mot Victorias secret men Eleanor, Danielle, Louis och Liam bestämde att de ville tillbaka hem, så jag och Harry fick gå ensamma. Vi gick hand i hand, när vi stötte på några tjejer i 14- årsåldern. Harry suckade medans han ställde upp på foton och gav de autografer. Sedan när de gick så kollade de på mig. När jag och Harry fortsatte att gå så kände jag deras iskalla blickar i ryggen. Harry lade en arm runt min midja och viskade i mitt öra,

- We better hurry, they’re gonna tweet this any second and everyone will know we’re here. Sa han och höjde tempot när vi gick. Vi kom in i affären samtidigt som vi hörde någon ropa. Högt. Det var Niall. Och inte bara Niall utan också en stor bunt med gaaaaalna fans springande tätt i hälarna på honom. Vi gick genast ut och såg på de skrikande fansen. Harrys ögon var uppspärrade av skräck. Jag sa till Harry att jag hade en idé.

– Well, you better be quick milady. Sa Harry medans Niall och de skrikande fansen kom närmare.

Jag sprang in i affären igen.

A/N: yo. hoppas ni gillar kapitel 4! kommentera och allt det där blah blah blah hhahahahhahaha :D

I'm so sorry...

Nej, jag kommer tyvärr inte lägga ut nästa kapitel på min novell... Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska skriva just nu :(
Aja kommer antagligen lägga ut det imorron, så... /Ebba

YOLO

Okej... Så det där hade inget att göra med anything :) Är med Elin just nu... Total onödig Fakta så YOLO!!!! Hehe uppdaterar kanske mer på novellen senare, får se... MattyB & William Spetz / Ebba

Mothaíon mo chorp Tá mé ar mo ghlúine ag guí- Chaibidil 5,6 & 7

Chapter 5, 6 & 7
I'm sitting on the same bench as the boys sat yesterday. I came early so I could just sit down and chill for a while. With my headphones in my ears and loud music fillin my head. I don't know what I'm listening to just playing to top-list of spotify. The last song ends and a new one begins. I haven't heard it before, but I LOVE it! The songs name is "One Thing". There is two voices who cathces my intrest the most; the two guys who sings second both the first and second verse. When they sings I felt like being in heaven. The other persons who sings were just are good as them but I don't get the same feeling. The groups name is "One Direction". I laugh a little. "They name their group 'One Direction' and their song 'One Thing'". Just then someone puts his/her hands in front of my eyes.
"Uh... Harry?" I guess.When the hands isn't removed I try again "Louis?" Louis moves his hands and I pause my music. I take out my headphones.
"Hi" I say. The guys reply with "Hello"
"What are you listening to?" Zayn asks.
"Eh... Some kind of group named One Direction or something... Have you guys heard of them? I like 'found out' that they exsits today..." I say putting air quotes on 'found out'. All the guys burst out laughing. I get embarassed and start blushing.
"Actully" Harry says between his laughs "You found out that we exsits yesterday." I notice his 'we'. I start blushing even more. The colour of my face can probably beat an tomato in a 'Who is the reddest' competition.
"Oh" I breath, feel like I'm going to die of embarrasment.
"It's actully good you haven't found out 'bout us until today" Harry says slowly after he'd stopped laughing.
"Why?" I ask curiosly.
"Because then we wouldn't have got to see how cute you are when you blush" He says giving me a flirty look that makes me look down and smile. The rest of the guys try to not grin. All of them except Louis.
 
Liams point of view:
I give Louis a "Don't-worry-it-will-be-fine" look. He just rolls his eyes and nods at Harry. Harry really seems to caught Elyze's attention. I feel sorry for Louis, he told me last night that he kinda likes her, but he was worried that Harry would get her. I understood even before he told me that ge didn't wanted to rush into any relationship.
"Hey superman? Why so sad? Thougt that you would be someone who jokes around a lot" Says Elyzes smiling. Louis cheer up 'cause he got her attention.
"Just little tired..." 
"Okay... You've been up all night on a boat trip?" She jokes. "How wierd, she found out about us today, but she jokes like a directioner would do" I don't mention what I just thougt, instead I ask "What 'bout we do something and don't just sit here all day?"
"Yeah you right Liam! Let's do something!" Zayn agree with much enthusiasm, he probably got bored of just standing here.
"I'm hungry!" Elyze says.
"ME TOO!" Niall shouts.
"Where are we going?" I ask even though I already know the answer.
"NANDOS" Niall shouts again.
"Niall please stop shouting." Zayn says.
"Can't we eat somewhere else? We ate at Nandos yesterday" Harry asks.
"Where do you like to eat Elyze?" Louis ask.
"I dunno... It doesn't matter so much." She answer.
"Then Nandos it is!" Niall says.
"Whatever" Harry sights.
"YES!" Niall screams.
"Ouch! You're killing my ear Niall" Zayn says annoyed.
"Sorry" Niall whispers. Elyze giggles and Harry, Louis and I laugh. Zayn and Niall gives us a 'why-are-you-laughing' look. Then they also break in laughing.
 
Elyzes Point of View:
Liam order their food and Niall goes looking for somewhere to sit.  When Liam have payed I order mine. I pay and then I go to the table the guys sit at. 
"So... Tell us something 'bout you?" Zayn says, but it sounds more like he is asking something very important.
"What do yah want to know?" I ask.
"What about we ask you 10 question? Then we can ask 2 each?" Harry says. I nod.
"I'll start!" Louis says."What's your favorite colour?"
"Orange!" I smile. Then they decided that Harry would be after Louis, then Zayn, after that Liam and Niall last. They ask simple questions like 'what's your favorite subject at school'.(which is P.E btw)When they've asked 9 questions only Niall got one left.
"I give up! I don't know what to ask!" he says.
"Can I ask one more thing?" Harry wants to know.
"Ok" I say.
"Which one of us do you think sings the best?" he asks.
"I can't answer that question!" I say. Harry raises one eyebrow and looks at me like 'why-not?'."I can't answer that question of two reasons; 1. I don't know who of you who sings what. And 2. I wouldn't be so nice to tell you that someone of you are better than someone else, 'cause your all as good, just your voices is the diffrence when you sing." I finish.
"But tell us who of us you like the most, please. No-one will get hurt, right?" Louis says. They nod and I just sight.
"Ok first I liked the person who sings second in the the first verse, and the person who sings second. In the second verse." I say.
"Wait... What song where you listening to?" Zayn asks.
"You've already asked me 10 questions." I say teasing.
"Oh, common!" Niall says.
"Okay... I think it was named 'One Thing'." I say. Both Louis and Harry smiles.
"Congratulations! You have choosed Harry Styles and Louis Tomlinson." Liam says with a wierd, funny voice.
"Awesome?"
 
 
A/N: hoppas det är bra:) Huvudrubriken är på Irländska, men jag är ju son vanligt inte säker på att jag stavat rätt. Jag skrev ju tidigare idag att jag ska skriva dubbel-kapitel, tyvärr kommer jag inte alltid göra det. Ni som inte känner mig vet ju inte detta men jag är elak innerst inne. Bara skoja men ni får lite cliffhangers istället... Det är kanske inte så bra men anyway. Klaga inte plz ni fick ju faktiskt trippel-kapitel nu :D hoppas ni gillar 'fanficen' än så länge iaf! Jag vet att den är jätteseg just nu men den blir bättre. (lite iaf) Ni kan ju gissa vad som kommer hända nu va? Haha :) Nästa kapitel är väldigt mkt drama... Christmas and Birthdays/Ebba
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hyvää Huomenta

Tja :) har insett en sak med min novell, kapitlena är för korta!!!!! Så från och med nu så kommer jag lägga upp dubbla kapitel. (yay yay)
Dock så skriver jag VÄLDIGT långsamt så... Har som tur är redan skrivit till Kapitel.18 :D Music & Books/Ebba

Mon Corps Se Sent Que Je Suis Sur Mes Genoux Priant Chapitre 3 & 4

Chapter 3 and 4

I grab Peters hand and we are just about to go when Harry catch hold of my other hand.
"Can I have your number before you go" He asks with a little too innocent voice.
"Ok" I say, then I say the numbers while he is texting them in his mobile.
"Are your named is spelled as it's pronuoced?" he's asking.
"Um no... It's spelled: E l y z e... But Rainbird is spelled as it sounds" I say smiling. 
"Bye!" Peter says when we leave.
 
When we got home mom has gone grocery-shopping. Peter asks if I want to watch 'Spoongebob' with him. I nod and we go to the living room. Isn't it kinda funny that kids can watch same episodes and the same movies over and over again? I'm just sitting here in the couch, watching a episode we've watched at least five times already, and Peter is still laughing because of the same old jokes. Okay I admit that I also do laugh, but it is mostly beacause Peter do and 'cause of Spoongebobs adorebleness. I actully often watch cartoons like these with Peter 'cause I think it's funny 
(like the 3 first times it's funny anyway)
 
Louis's point of view:
We'd just come home from Nandos when I started to think about the girl we'd met in the park... Elyze... I don't think she did recognize us. But it's good with a change sometimes, when you actully can walk wherever you want without people screaming and throwing carrots on you.
"Harry?" I say.
"What is it Lou?" he asks.
"You got Elyze's number, right?"
 
Elyzes Point of View:
"Liz, honey it's time for dinner" mom is calling from downstairs. We eat chicken with spaghetti and carrots. Of some reason I start thinking 'bout the guys in the park. "they seemed really sweet"
Mom starts talking about how expensive the prices on gasoline have been lately. She talks and talks, and it feels like she won't ever shut up.
"Mommy, okey the prices are high. But please can you be quiet for one minute?" I ask. Just after I said that I realise it was very rude.
"Well I'm sorry, but you don't seem to have something more important to talk about yourself." she says angrily.
"I'm sorry mom" I apologize. The good thing with my mom is that she knows when I actully mean things. She cheer up a bit and says "Yeah, I'm sorry too Liz... It's just that it have been much since your dad left and..." she begins but breaks out in tears before she could finish sentence. I hug her and whisper that it's going to be fine. "I hate dad! I hate him, I hate him, I hate him. What kind of man abandons his wife and two children?"
"Peter go and change to your night suit" I say.
"But it's still early!" He protests.
"Do as she says Peter" mom tells him warningly."Okay mom" he sights and then run of to his room.
"Can you read him a story? We both know he likes your stories the best" mom asks.
"Don't I usally do that?" I ask her back. I go to Peters room. He'd just finshed changing and brushing his teeth. 
"Winnie the pooh" he shouts happily when he sees me. I read and he falls asleep fast. I go to my room. I'm 'bout to unlock my phone when I see that the display says "1 new messages" I unlock the phone so I can read it.
It was from a unknown number. 
"I got your number so here's mine, btw me and the guys wanted to know if u want to like hang with us tomorrow?/Harry Styles ;D"
I smile as I reply back. "Sure :D at the park 10:30?"
 
 
A/N: Hoppas ni gillar :D kommentera :P och nu skrev jag rubriken på franska XD Maroon 5 & 1D/Ebba
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You stole my heart. kapitel 3.

Kapitel 3, It's gotta be you,

Only you

Daisys Perspektiv

När vi var framme en timme senare efter vi hade ätit så var det kolsvart ute. Klockan var säkert runt elva och jag hade ingen stor lust att se på någon film. Det enda jag ville göra var att sova just nu. Inte tänka på vad som skulle hända imorgon när vi skulle åka hem igen. Bara leva i nuet med Harry och alla andra. Men det verkade som alla var taggade på att titta på film förutom jag så jag gav mig. När vi gick in i deras hus så insåg jag att det var jättestort. Man hade inte sett huset så mycket innan tack vare mörkret men ärligt, det var jättestort! Hallen var minst lika stor som mitt rum, och mitt rum var ändå ganska stort.

- Whoa! Nice house guys! Can we see Don’t Be Afraid Of The Dark? Sa Eleanor charmigt. I’ve heard that it’s going to be really good! And scary… Sa hon sedan och kollade på killarna.

– We don’t got that yet… Sa Louis innan och log mot Eleanor innan han fortsatte. But we have Hostel 3! I bougth it yesterday! Sa han och började imitera en kille som drog igång en motorsåg och ska av Zayns huvud. Zayn började skratta och det var just det här som var så otroligt kul med killarna. Att de kunde skratta åt nästan ALLTING. Såklart inte hemska saker men om någon av killarna gjorde något stört så brukade de oftast vika sig dubbla av skratt.

 

När vi hade kommit överens om vilken film vi skulle se (det blev Hostel 3 eftersom ingen orkade argumentera mot Louis) så satte vi oss alla till rätta i de stora svarta läderklädda sofforna och jag satte mig bredvid Harry. Sedan kom Liam och Danielle och satte sig bredvid oss, det fanns gott om rum för fyra stycken i en soffa. Eftersom jag inte var så förtjust i skräckfilmer kröp jag närmare Harry tills jag satt i knät på honom. Han såg på mig och log.

– Are you scared my angel? Frågade han och smekte min kind, lätt som en fjäder. Jag nickade långsamt och han tog min hand.

När hälften av filmen hade gått så satt jag i samma ställning som förut. Uppkurad i Harrys knä medan jag tryckte hans hand. Hårt. Psyko-mannen som var mördaren hade dödat två av fem personer som bodde på motell genom att såga de i småbitar och sälja de på marknad. Varje gång jag hörde deras plågade skrik så tryckte jag mig mot Harry. Just nu så var det en kvinna som han hade sågat av hälsenorna på så hon inte kunde springa iväg. Jag tryckte mig mot Harrys bröstkorg och blundade hårt, han la en arm om min midja. Sedan viskade han i mitt öra,

– You wanna go? Han sa det så lågt att det var omöjligt att någon annan än jag hade kunnat höra det. Jag nickade och reste mig sakta upp. Allas uppmärksamhet drogs genast till mig och jag log nervöst.

- We are just going to take some air. Sa Harry och log mot de andra, de kollade först på Harry, sedan på mig, och sedan tillbaka till Harry igen, Louis log och blinkade med ena ögat åt mig. Jag började skratta. Vi gick ut bakvägen från köket. Köket var minst dubbelt så stort som hallen. Harry gick till ett skåp som det låg massa täcken och filtar i. han rev ut en mörkblå, stor, tjock filt och tog sedan min hand.

När vi var ute så var det dödstyst. Det enda jag hörde var syrsorna som lät i gräset.

- So you don’t like scary movies? Sa han medans han bredde ut filten på gräsmattan. Han satte sig ner på filten.

- No, I mean, I can see movies when everybody shots each other, but when it’s a psyco movie, It’s scary… Sa jag och satte mig sedan bredvid honom. Sedan la jag mig ner och kollade upp på stjärnorna. Sedan fortsatte jag. The stars are really beautiful tonight, don’t you think? Frågade jag honom, och han nickade sakta. Han lade sig ner bredvid mig och började mumla på deras låt ”Stole my heart”. Han sjöng lågt” There is no other place that I would rather be than right here with you tonight. As we lay on the ground I put my arms around you,

And we can stay here tonight. There's so much I wanna say. Under the lights tonight you Turned around, and you stole my heart, With just one look, When I saw your face I fell in love, it Took a minute girl, to steal my heart tonight…” jag la mitt huvud försiktigt på hans bröstkorg och han började smeka mitt ansikte, började vid pannan och fortsatte neråt mot kindbenen.

Det här var nog den bästa dagen i hela mitt liv. Men jag ville inte tänka på vad som skulle hända sedan imorgon. Nej usch vilken tanke… men jag måste fråga.

– Harry? Frågade jag och kollade upp på honom.

- Yeah, what is it my angel? Frågade han och mötte min blick. Han log mot mig och jag log tillbaka, ett litet leende.

- I just wonder, what will happen, tomorrow, I mean, we’re going home tomorrow and… Harry satte ett finger på mina läppar. Sedan hyschade han.

-  You’re not going home tomorrow, if you don’t want to, of course. We guys have this week off so you can stay the whole week. Call your mom, and say that you could stay the whole week. But not now. Sa han när jag grävde i fickorna och letade efter min mobil. 

- Are you serious?! Can we stay the whole week? Really? Sa jag och log stort. Jag hade aldrig trott att det här kunde hända, inte ens i min vildaste fantasi.

- You want to take a bath? Frågade Harry plötsligt och log milt mot mig. Jag skrattade och nickade. Han satte sig upp och drog sedan upp mig. Han plockade upp filten och tog sedan min hand. Vi gick till en stor pool. Det var då jag insåg att jag inte hade någon bikini med mig.

– Ehhh, Harry? Sa jag nervöst och började bita på naglarna så jag kände att en lätt rodnad spred sig i ansiktet.

– Yeah? Sa Harry medans han tog av sig sin t-shirt. Han hade skaffat på sig ett sixpack. Holy fuck, hade han haft det förut?! Jag tror inte det men just nu stog jag och stirrade på en helt perfekt tvättbräda.

– Ehm… I don’t have a bikini… jag skulle ha sagt något mer men kom av mig helt när han kom närmare och kysste mig passionerat. Jag kysste honom tillbaka och kunde känna hur han log. När kyssen tog slut så sa han,

– Daisy, you don’t need a bikini, Först trodde jag han skulle säga att jag kunde bada naken, eller i underkläder men sedan så lyfte han upp mig och bar bort mig närmare poolen. Do you trust me? Frågade han sedan. Jag nickade och blundade. En sekund senare kände jag hur jag inte var i Harrys famn, jag var i vattnets famn. Jag simmade upp mot ytan och slog igenom den. Harry hade precis hoppat i från andra änden och simmade mot mig. Jag var lite arg på honom nu, för det första så hade jag inga kläder att ha på mig förutom ett par trosor och en bh som låg i handväskan (alltid redo).

– Harry! How do you think exactly? What am I going to wear now?! Sa jag argt och kollade på honom medans jag trampade vatten. Han log mystiskt mot mig medans han kom närmare och jag mjuknade lite.

- Guess we’re going shopping tomorrow then! Sa han och nu var han mitt emot mig. Jag kände hur ilskan rann av mig.

– So we will show ourselves in public tomorrow? Frågade jag försiktigt och såg milt på honom, jag hade förstått fullkomligt om han inte ville visa oss offentligt än.

- Yes. It’s going to be a bit tricky but everything for you my angel. Sa han och kysste mig. Efter några kyssar drog jag mig bort, han lutade sig efter mig men jag satte ett finger på hans läppar.

– What? Frågade Harry under mitt finger.

- I’m cold. Can we go up? Svarade jag, just nu så började mina tår domna bort, jag hade inte känt kylan i vattnet förrns nu.

– Ofcourse! Sa han och kollade på mig. Oh my! Your lips are almost blue Daisy! Utbrast han och drog med mig till stegen någon meter längre bort. Jag hade börjat hacka tänder nu och klättrade snabbt upp för stegen. Sedan såg jag att Harry snabbt klättrade upp efter mig och rusade bort där han hade lagt filten. Jag satte mig ner medans han rusade efter filten. Nu sprang han tillbaka lika snabbt och satte sig bredvid mig. Han lade filten runt om mig och lade sedan armen över filten på mig och gnuggade mig rygg så den skulle bli varm.

- Here come inside and warm me instead. Sa jag till Harry eftersom det kändes ganska kallt att sitta i en stor filt helt själv. Jag la filten så den täckte oss, men filten var för liten så den gled ner från Harrys axel.

- It's ok Daisy. I don't need it. Sa han och log. But thanks. Sa han sedan och lade filten över mig igen.

- You may not be needing it, but i need you to need it. Sa jag och skrattade åt hur konstigt jag hade sagt det.

– you sure? Frågade Harry osäkert.

Som att visa att "Yes I’m sure" tog jag av mig filten, satte mig i hans våta knä och gav filten till honom så han kunde vira den sig omkring både mig och sig själv. Efter ett långt tag så sa Harry att vi nog borde gå in för filmen borde vara slut vid det här tillfället.

 

När vi kom in så var efter texterna igång (vilken timing!) och alla satt och sov i soffan. Harry skrattade lågt medans han stängde av tv:n

– come on Daisy, I'll show you my room.

 

När vi hade gått upp för trappan så kom det en korridor med en massa dörrar. Medans vi gick förbi så mumlade han "Nialls room", "Louis' room", "Liams room", "Zayns room". När vi var nästan längst ner i korridoren så stannade han.

- I haven't cleaned my room but... Och så öppnade han dörren, jag såg att rummet var stort och mitt i rummet så stog det en stor dubbelsäng. Sedan kom jag ihåg att jag hade glömt min väska nere i hallen.

- Harry, just wait a minute, i forgot my bag downstairs! Sa jag medans jag sprang ner för trapporna, in i hallen, ryckte åt mig handväskan och sprang upp igen. När jag kom in i Harrys rum så hade han tänt en massa ljus. Han stog vid fönstret och kollade ut.

- harry, Can I borrow some of your clotes to sleep in? My clotes are all wet... Han vände sig om och log.

– ofcourse you can! sa han och började rota i garderoben. You can take a shower while I look for some clotes. I knock before I come in.

 

Huden blev varm och röd när vattnet träffade den. Så stog jag tills det knackade lågt på dörren. Jag stängde av vattnet och gick ut ur duschen. Sedan virade jag en handduk runt omkring mig. Jag öppnade dörren och där stog Harry. Helt underbar som vanligt. I handen så hade han ett par mjukisbyxor och en T-shirt. Jag hade sett tröjan förut. Det stog RAMONES på den och den var brun. Jag log mot honom och slog mig sedan i pannan. Jag var tvungen att gå ut i hans rum i handduk. Mina trosor och bh:n låg fortfarande i handväskan.

– what? Frågade harry nyfiket.

- wait here, don't move. Sa jag och han såg förvånat på mig. Jag gick ut i hans rum till väskan. Drog sedan snabbt på mig trosorna och bh:n. Men medans jag skulle knäppa bh:n så tappade jag greppet.

– Shit! Sa jag och Harry kollade upp. Hans ögon blev större än två pizzor och han kollade generat bort igen. När jag hade fixat bh:n så drog jag Handduken runt mig igen och gick bort till Harry. Han var knallröd i ansiktet och mumlade ett förlåt.

- Harry, if I’m Going to be your girlfriend you're not going to be ashamed to see me naked.  So don't apolagize. Sa jag och tog emot kläderna. Sedan tog jag ett djupt andetag och släppte handduken och drog på mig Harrys kläder. De var en aning för stora men de funkade. Byxorna åkte inte av iallafall. Men tröjan hängde löst och visade min ena axel. Inget jag kunde göra åt än att försöka dra upp tröjan så gott det gick. Harry såg på mig och log.

- What? I know i look stupid but it’s nothing i can do about. Sa jag och kollade forskande på honom. Man såg hans skrattgropar och de var så gulliga!

– No! You're not looking stupid! You're beautiful! Sa han och lade en hand på min kind.

- Then why are you smiling at me? Frågade jag.

- Because I can’t believe you're mine. And mine only. Sa han och kysste mig. Jag ställde mig på tå och kom upp i samma längd som honom.

– And you are mine. Forever and ever! mumlade jag och log mot hans läppar och tittade in i hans glimrande gröna ögon.

– I love you Daisy. Sa han. Jag hade aldrig trott att han skulle säga det första dagen. Aldrig. Jag visste att han kysstes på första dejten men att han sa att han älskade någon. Wow. Det var mäktigt.

- I love you to Harry! A LOT! So never let me go. Sa jag och kysste honom på käkbenet.

– Never. Svarade han, och tog tag i min midja och drog mig intill honom.

 

A/N: heej! kommer nog lägga ut ett par kapitel ikväll och imorrn morron för ska till sundsvall senare im så kommer inte kunna uppdatera då medans jag åker bil men kommer skriva lite å så iaf :D aja, hoppas att ni gillar kapitel 3 iaf hahha :D lyssnar nu på maroon 5 (tickets), fett bra :D fattar vfr ebba e crazzeh about them yaoo hahahhahahna ^-^ aja kommentera och tyck till aja whatever brukar skriva det så ni vet vad som gäller XD gissa bilden när harry gör den minen hahahhahah :D älskar den scenen hahahhaha :D älskar er alla! xxx

My Body Feels Im On My Knees Praying

Chapter.2
Just behind a few trees I see five (very look-alike) guys and Peter. I walk fast up to them. When I've come closer I see that they don't have so much in common. One of them has brown curly hair and green eyes, the one standing next to him has clothes that makes it look like he own a boat. A blonde one who is eating a sandwich. The two last guys, a black-haired brown-eyed one (who looks like he probably fix his hair for at least a hour and a half every day) and a brown-haired serious looking one, is talking to Peter.
"Hi! I'm Liam Payne... You're Ellie, right?" says the serious looking one.
"Yeah... Hi..." I answer very quiet.
"Ellie, Ellie! Harry like cats too! Like I do!" Peter screams happy, and jumps up and down.
"Okay?" I say confused. The guy with curly hair grins widely.
"I'm Harry... Harry Styles." he says. The 'boat guy' looks at Harry, then he jumps and screams "I'M SUPERMAAAAAAN!" which is causing me to laugh.
"Superman over there can also be called Louis Tomlinson" says Liam.
"And you?" I ask pointing on the blond 'no longer sandwich eating' guy.
"Niall Horan" he answer shyly.
"Zayn Malik" the last one answer quickly. I smile.
"Well I'm Elyze Rainbird" I introduce myself. Peter runs right over to me.
"Thats a pretty name" Zayn says. I feel my checks turn red.
"Thanks" I answer. "Emm... Well I'm sorry if we've being bothering you..." I start to say, but being cut off by Louis. "It's ok, we don't have too much to do anyway"
"Yeah, really" Liam and Niall agrees. "Okay, but we gotta go now so..." I say don't caring 'bout finishing the sentence.
 
 
A/N: Hoppas andra kapitelet var bra :) okej jag ska nog skriva detta nu; varken Eleanor, Danielle eller Perri är med i den här novellen/fanfic. Men jag har defenetivt INGENTING emot dem. Men tyvärr så är de inte med för det skulle bli lite akward... Ni får se varför. Men tänkte bara skriva det nu så ni vet. Jag har faktiskt lite skuldkänslor för det... Hoppas ni står ut anyway! /Ebba
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Cześć

Haii! Jag kom hem lite tidigare än vad jag trodde... Ska lägga ut kap.2 strax :) jag vet att det står i vår presentation att jag skriver 'Yeay' mycket men det har jag ju inte gjort. Det beror på att jag inte har haft nåt att skriva yeay om... En sak som kanske stör er är att jag skriver så "irriterande" rubriker. Jag skriver faktiskt bara God Morgon/ Hej... Så anyway ska inte skriva mer om onödiga & random saker, nu får ni kap.2 istället :D Strawberries and Raspberries/Ebba

Buongiorno

God morgon! Jag kommer lägga upp kap.2 på min novell i eftermiddag/ikväll. Vi får se när. Nu ska jag tydligen CYCKLA till stan... Min reaktion på det var typ "ha hahaha haha ha"(tyst såklart)
Så nu ska jag antaligen cyckla då.... Usch... Det här va kanske nåt ni inte visste om mig men jag HATAR att cyckla så... Puppies & Kittens/Ebba

Υειά όου

Hej! Okej ni kanske undrar vad rubriken där uppe betyder
 Det betyder Hej på grekiska om jag har stavat rätt... Annars
Kan det betyda vad som helst... Have no idea.. Skulle bara skrivaett kort inlägg nu. Kay så... Love ya <3 Nerds 'n' Skittles/ Ebba

You stole my heart. kapitel 2.

Kapitel 2, klapp, kram, kyss!

Harrys perspektiv

Daisy och jag satt längst bak själva. Vi hade våran stora bil så alla fick plats i samma. Louis satt framme och körde och Elenanor satt bredvid honom, de satt och pratade och Louis behövde verkligen koncentrera sig på vägen för han såg nästan alltid på Elenanor. De skulle bli ett fint par om de blev tillsammans. Zayn och Kattsy satt i mitten med Niall, Liam och Danielle. Alla de fem satt och skrattade och skämtade.

Jag och Daisy satt längst bak och småpratade om allt och inget. Vi båda var singlar och båda hade växt upp i en liten stad. Och hon var så otroligt fin. Och gullig, och framför allt snäll och charmig. Hon var exakt den tjejen jag hade letat efter. Men jag var inte så säker på att hon gillade mig på samma sätt. Men det tänkte jag ta reda på. Ingen tid fick gå till spillo. Jag la min hand över hennes.

- You’re really beautiful, you know that right? Sa jag och hon rodnade. En djup rodnad som spred sig över kinderna och gjorde henne ännu mer gullig.

– You think so? Sa hon nervöst och log mot mig.

– Yes. I do. Sa jag och lutade mig mot henne. Hon lutade sig också mot mig och jag kysste henne lätt på läpparna. Och hon log.

- You know what Harry? You are the most amazing guy I’ve ever met. Sa hon och drog mig till sig och tryckte sina läppar mot mina. Jag kysste henne tillbaka och det var Zayn som avbröt den. Den skiten.

- Whoa! Hey guys look! Harry’s got himself a new girlfriend! Sa han och skrattade, jag slog till honom i nacken och skrattade. Sedan hände det något väldigt märkligt. Zayn kysste nämligen Kattsy. Hon vart så glad att hon slängde sig över honom så gott det gick när hon hade bilbälte på sig och kysste honom. Danielle, Liam och Niall satt mitt emot de och skrattade. Liam såg på Danielle men när hon såg på honom så tittade han snabbt bort. Haha, det höll vekligen på att hända något här…

– I LOVE YOU ZAYN! Sa Kattsy plötsligt och kysste honom än en gång till innan hon samlade sig och fnittrade till.

- If I’m going to be honest, I love you to Kattsy, even if I just met you, it feels right. Sa han och log varmt mot henne och hon kollade chockat på honom I någon sekund innan orden började sjunka in. Hon skrek till och höll sig för munnen så det inte skulle låta allt för mycket.  Alla skrattade och man kan väl säga att det nu fanns två par i bilen. Jag kollade mot Nialls håll och såg honom titta ut genom fönstret. Han såg lite bekymrad ut men jag kunde inte göra något åt det just nu eftersom jag och Daisy höll på och kyssas för fullt.

 

Nialls Perspektiv

Haha, det fanns redan två par i bilen på va var det? 1 timme hade det nog gått sedan vi börjat köra från konserten. Nu sov åtminstonde hälften av alla. Daisy och Harry satt bak, och Harry snarkade lågt och Daisy låg med huvudet på Harrys axel så hon sov väl också. Liam och Danielle lutade sig mot varandra men Liam sov inte, bara Danielle. Han höll på att leka med hennes hår som var väldigt, väldigt krulligt. Jag önskade att det hade vart en femte tjej med, som hade dyrkat mig lika mycket som Katt dyrkade Zayn. Men såklart så hade jag inte den turen. Katt och Zayn sov också. Louis och Eleanor satt fram och snackade om hur det är att vara så kända som vi är, hon var nyfiken av sig och jag kan bara tänka mig att Louis redan tycker hon är jättesöt.

– Niall! Viskade Liam plötsligt till mig och jag vände mig mot honom.

– what? Frågade jag och försökte låta inte irriterad över att han hade avbrutit mina tankar.

- do you think Danielle like me? Frågade han. Jag suckade.

- yes i think and if you wonder why, because she looks at you like 24/7 and she was the happiest in the waiting room when you got in, but don’t look away when she looks at you! You’re the man Liam! Fejk skrattade jag och han verkade köpa det. Han skrattade han också.

- yeah it is true… hahahah, yeah, i think I’m going to say something nice to her later, so she gets that I like her! Sa han och jag skrattade nu inte något fejkskratt utan det här var äkta.

-Liam, Liam, Liam… man, I think she already knows that you like her! You look at her all the time and when she looks back at you, you look another way!

Skrattade jag och Liam log mot mig.

Sedan så kurrade min mage ganska högt. Till och med Louis hörde det och han började skratta.

- Hey sorry man, no nandos in sight, but it’s a Mc’ Donald’s 3 minutes away from here, so we can stop and eat there. Can you wake up all the peeps? Sa han och jag skakade försiktigt på Zayn. Han vaknade samtidigt som jag började skaka han och gäspade stort.

- We’re going to eat in 3 minutes, can you wake up Harry and Daisy? Sa jag till honom när han frågade varför jag hade väckt honom. Han smekte försiktigt Katts kind och hon vaknade med ett ryck. Hon log och Zayn sa att vi skulle äta om 3 minuter. Sedan skakade han om Harry lite och han vaknade och tittade på Daisy och log. Sedan kysste han henne fjäderlätt på munnen och smekte hennes kind. Hon vaknade och Zayn sa återigen att vi skulle äta när som helst på Mc’ Donalds så de behövde vara redo med beställningarna. Haha, jag visste redan vad jag skulle ha. Jag ska ha det jag alltid tar, om jag inte är jättehungrig för då tar jag fem cheeseburgare, men nu skulle jag ha tre cheeseburgare och en happymeal.

 

När vi hade beställt genom drive in så började det bli livat igen och alla åt. Jag började med en cheeseburgare och drack lite cola. När jag tog den första tuggan så insåg jag hur hungrig jag var! Jag åt upp den första burgaren på fyra tuggor och började genast på en ny. Och helt plötsligt så låg det en massa kartonger och papper på golvet från att jag hade ätit upp all min mat. Daisy började skratta.

- I knew that he ate a lot, but not that he ate fast! Skrattade hon och tuggade på en chicken nugget. Harry åt också på en medans han skrattade. Jag började skratta och snart skrattade hela bilen. Medans alla smaskade på mat, sörplade jag i mig den sista colan och sedan somnade jag…

A/N: okej, så båda jag och ebba har inte uppdaterat på någon dag, sorry för det haha... men anyway så ska vi bättra oss men jag kanske inte kan uppdatera så ofta för e som sagt i sthlm... btw så var det jag som skrev förra inlägget XD glömde byta kategori XD hoppas ni gillar kapitel 2 och kommentera vad ni tycker <3 älskar er! xxx

sorry för verkligen USEL uppdate peps!

... ^

My body feels Im on my knees praying-lite info...

Me:
 
Name: Elyze Cynthyah Rainbird (Elyze is pronunced Elise)
 
Nicknames: Liz, Ellie
 
Age: 17
 
Height:168,5 cm
 
Hair-colour: Red-brown
 
Eye-colour: Dark blue
 
 
Haii! My name's Elyze, but people mostly call me Liz :) I'm just another ordinary person... I live with my mom and my very, very annoying little-bro Peter(who is 5) in London :) We have a cat also who is named Butterfly for some reason, I don't know why, it was Peter who named her (He LOVES cats);D Anyway, that was just a little short (VERY SHORT!) introduction of me, bye! :)
 
 
 
A/N: It's always Elyze's p.o.v if I don't write something else. Italic text is thoughts. Hope you'll like it <3 /Bebsta' :)
 
 
 
 

Haii

Guten Morgen! Wazzup people? Vaknade nyss och chillar nu medans jag ser på Eclipse :) kommer att lägga
ut ett inlägg senare med lite facts om "huvudpersonen" i min novell :) ... Så thats it tror jag.
Cupcakes 'n' pink Ice-cream/ Ebba
 
Haha bilden kanske är gammal, men det är really en bra ursäkt :D

My Body Feels I'm On My Knees Praying

Prolouge
You know "those days" right? That kind of days when things turns out exactly the opposite of what you expect? It seeems like it's happening to people I know much, like when they took the wrong bus and ended up in the middle of nowhere or by mistake bought the wrong hair-product that made their hair look green and slimy or they mabye were lucky and won on a lottery. Somehow, when you have been living 17 years in this world and your life looks just the same every day, when "those days" never happend to you, when you not even imagine it'll happen, you stop beliving in them. In your eyes "those days" doesn't exsists, it's just bad/good luck, in your eyes there's no such a word as 'fate' or 'destiny'. That was how I saw life when I woke up this morning. I guess I was wrong...
 
Chapther 1
"Ellie! Ellie! Wake up! Mom said that you are going with me to the park!" Peter is shouting of excitement while he is shaking my arm.
"If you don't stop shaking my arm I'm not gonna wake up...I'll sleep all day instead and no-one will take you to the park!" I threathens and he immediatly stops shaking my arm."Thank you, now get out of my so I can get dressed."
 
 
About an half-hour later we're heading to the park. It's still very early and it's almost no people there at all. I'm checking the time on my mobile, it's showing 09:47. Suddently I can't see Peter anywere. He'd let go of my hand as soon as he saw the park and now he's gone! I look around and getting more and more nervous when I don't find him were he usally hides. Some people are talking somewhere near. Aginst all logics I choose my stupedity and walk towards the sound. 
 
 
 
 
 A/N Hoppas ni gillar första kapitlet :) Men jag kommer inte ha så långa kapitel för att jag skriver på engelska. Love ya all <3 hehe Elsa skrev typ också det men... Jag kommer antagligen inte lägga ut nåt mer ikväll så... Lepruchauns and Unicorns ;) /Ebba

You stole my heart. kapitel 1.

Kapitel 1, so fabulouis.

Daisys Perspektiv:

Jag var så nervös. Jag och tjejerna stod och pratade med varnadra om hur det skulle bli. Vi var tvungna att prata ganska högt så vi hördes över musiken. Vi var nämligen på en konsert med One Direction. Vi hade alla en cruch på varsin bandmedlem. Eleanor var galen i Louis Tomlinson, Danielle hade varit jättekär i Liam Payne ända sedan första gången hon såg honom på tv på x-factor, Kattsy hade dyrkat Zayn Malik ända sedan hon hade hört deras låt WMYB och hört hans solo, och Jag, Daisy, hade varit dökär i Harry Styles sedan jag hade sett de live i London förra året. Alla tyckte såklart alla i bandet var jättesnygga men vi hade alla våran extra extra favvo. Tyvärr så var det ingen som dyrkade Niall, men vi tyckte han såg jättesnäll ut och jag tänkte att jag skulle krama honom först efter konstern. Okej, jag ska berätta. Såhär var det, Eleanor vann en tävling där man fick träffa one direction och ha en filmkväll med de. Man fick också ta med sig tre vänner. Då hade hon lyckligtvis valt oss tre (Danielle, Kattsy och jag) eftersom för det första var vi var bästa vänner och för de andra att alla var helt galna i 1D. just nu stod vi på långt avstånd från de medans de sjöng Gotta Be You, men vi stod inte långt, långt bort. Bara så längt bort att man inte skulle få kunna ta ögonkontakt med de osv. Men det besvärade inte mig så mycket, eftersom vi ändå skulle träffa de efteråt och komma närmare än de flesta directioners har gjort.

– Hur tror det kommer att bli?! Vrålade jag till Kat (det är vårat smeknamn på Kattsy) som först inte hörde. Så då vrålade jag igen samma ord som förut, och hon vrålade tillbaka:

– Jag lovar dig Daisy! Det kommer att bli alldeles något speciellt! Jag känner i luften att våra liv aldrig kommer bli som de var förut! Ni ska ha en sak klar för er, Alla killar som hon har dejtat tyckte hon var otroligt gulligt och det betyder väl att hon är väldigt charmig och allt det där som en kille ville ha. Hon hade blå ögon som havet, lite för kort längd kanske men jättefin iallafall, brunt, rakt hår och jättesnäll och hela kittet. Hon var sminkad lite extra mycket idag, hon hade lagt på ett tunt lager Foundation -så det såg väldigt fint ut-, lite kajal och hade en blå scarf runt halsen. Jag såg ungefär ut som Katt. Jag hade inte lika blå ögon, men blåa var de, jag hade mörkbrunt hår med en liten gnutta kastanjefärg i det, jag var normal lång, och mitt hår var obestämt, det kan göra som det vill utan att jag kan göra något åt det, så det är fett svårt att fixa frisyrer på mig. Det enda jag estortsätt ser bra ut i är antingen utsläppt eller hästsvans. Så idag hade jag utsläppt, med lite extra läppglans, och mascara, inte för mycket hade jag tänkt hela tiden då jag sminkade mig, INTE FÖR MYCKET!

– Daisy, tror du Louis kommer bli kär i mig?! Hörde jag plötsligt El (Eleanor) säga högt för att överrösta musiken.

– Det är klart han kommer! Du är jättefin El! ingen kille kan motstå dig om du lägger in en stöt! Skrattade jag medans jag hoppades att Harry kunde motstå henne. Men tillslut flöt tankarna bort för konserten var slut och vi skulle äntligen få träffa våra (förhoppningsvis) blivande män. Hahaha…

 

Vi fick hjälp av Paul (deras security kille) som ledde oss genom en lång korridor. Han stannade vid slutet av korridoren där det fanns ett väntrum.

– Vänta här tjejer, så kommer de snart! Känn er som hemma. De borde vara här om ungefär 15-20 minuter. Sa Paul och log vänligt mot oss. Alla log tillbaka, och sedan gick han.

När han hade gått och vi inte sett skymten av honom så satte jag mig i en av de stora röda fåtöljerna. De andra satte sig i en soffa men Danielle satte sig i fåtöljen bredvid mig och vi började genast babbla om vad som skulle hända. ”tänk om han älskar mig!”, ”tänk om han tycker vi är så snygga så han svimmar!”, vi öste på med sånt och garvade efter varje mening, ända tills en röst som lät som Nialls kom från ett rum nära oss,

- And behind door number one… NIALL HORAN!! Alla började skratta/skrika när han kom ut ur ut dörren. Jag reste mig upp och befallde mina ben att gå framåt och krama honom. Han var varm och mjuk, liksom gosig på något teddybjörns sätt.

- Hi! How are you? You look a bit shocked! He said and smiled.

- Yeah, I know, I’m fine, but it’s just so, so… so… AMAZING! Sa jag och skrattade. Sedan gick jag undan så han skulle kunna krama alla de andra. Jag tror jag var en av de lugnaste bland alla oss tjejer för Danielle kunde inte få fram ett ord hon bara log och nickade, Eleanor var helt galen, hon rusade in i hans famn och sa ”you’re awsome Nialler!” och sånna saker. Sedan så kom han till Katt. Hon var skitcool. Hon var nästan lugnare än mig men kunde inte prata så snabbt så hon bara mumlade fram sakerna. Jag kände två starka armar krama mig bakifrån. Jag blev förvånad och hoppade till. Han bakom mig började skratta och jag svär på att jag skulle ha känt igen det där skrattet vart som helst.

– HARRY! OMG IT’S YOU! Sa jag och vände mig om. Och javisst, där stod den heta människan och log milt mot mig.

- Yeah, sure it’s me babe! How are you? Frågade han och jag trodde jag skulle dö. Han hade just kallat mig babe, och så vitt jag visste sa han aldrig det till något fan. Jag kände definitivt att något var på gång mellan mig och Harry.

- I’ve never felt better! I mean, you guys are my idols! Sa jag och kramade honom.

- Haha, really? How cool isn’t that? Sa han och kramande mig tillbaka. Jag ville aldrig att det här skulle sluta. Jag ville stanna i hans famn för evigt. Men sedan såg jag de andra killarna och tänkte att det vore lite taskigt om jag inte kramande och sa hej till de också. Harry släppte så småning om motvilligt taget. Jag gick fram till Zayn och sa hej och allt det där, kramade honom och gjorde det med Liam och Louis också… när alla andra träffade deras ”killar” så gick jag och ställde mig bredvid Niall som stod lite ensam.

– How are you Niall? Frågade jag och han blev så rädd att hon hoppade till när jag lade en hand på hans axel. Sedan log han.

- I’m fine! Just a bit tired after the concert! Sa han och lade en hand på min axel. And you? You must be feeling really great! Sa han och skrattade när han såg att El bokstavligt talat hoppade in i Louis famn när han var påväg att krama henne.

– Yeah, I am. Sa jag och log mot honom. Sedan fortsatte vi skratta åt Katt som helt flippade ut när hon såg Zayn, hon satte sig ner på golvet och började gråta. Zayn satte sig bredvid henne och frågade vad som var fel.

- WHATS WRONG?! NOTHING IS WRONG! NEVER! Hörde jag henne säga och hon log mot honom och började skratta. It’s just, so unberlivible! Sa hon sedan och Zayn lutade huvet bakåt och skrattade för full hals.

 

A/N: venne riktigt varför jag älskar den häe bilden men den är otroligt fin :O han ser så liten ut jämfört med nu... <3 dör av hans gorgeusness haha :P aja hoppas ni tycker kapitel 1 av den här var bra! vänta in nästa kapitel! haha, älskar er! //Elsa <3

yo!

hej! hade tänkt att börja lägga ut en novell som redan är färdigskriven om det går bra? handlar om några tjejer som får träffa one direction och de blir madly inlove... vi kör på redan i nästa inlägg! loveya! xx/Elsa

!!

hej! vi är två tjejer på 13 år som nyss har startat en ny blogg tillsammans! vi heter Elsa och Ebba (bebsta') och kommer från örebro. till hösten ska vi börja 7an och snälla stalka oss inte haahaha :P anyway så kommer vi skriva noveller och fanfictions. hoppas ni gillar det vi skriver om och kommnetera gärna (det gör oss motiverade!). skriv tips, vad ni tycker och om ni tycker vi ska ändra på någonting. NOH8! 
 
Elsa: en tjej på 13 år som är galen i one direction och har inget socialt liv hahaha ;P jag har inga syskon och är "lite" bortskämd hahahah :D jag gillar att skriva och läsa :D ja har gillat 1D sedans förra året och sedan innan gillat twilight :) jag är orginalblondin men har färgar mörkt så e brunett för tillfället haha :) ifall ni stör er på mina "haha"-n så kommentera så efter typ 100000000 kommentarer från olika personer kommer jag sluta skriva haha. hahahah :) 
 
Ebba/Bebsta': en tjej på 13 år som gillar one direction och maroon 5 :) har tre syskon och gillar oxå twilight och att läsa. inte alls normal och skriver noveller och fanfictions :) UNICORN!!!!!!... jag och elsa är varken normala eller lugna så... lolz.... ja e oxå nomalblondin och har inte färgat så är fortfarande blond haha. jag skriver "yeay" väldigt
 ofta så ni får stå ut med både elsas "haha"-n och mina "yeay"-n lol :D
 
hoppas att ni gillar våran blogg och våra noveller och skriv gärna vad ni tycker om novellerna/fanficsarna! 
 
xxxxx // Elsa & Ebba <3
 

novellerfanfics.blogg.se

här läser du fanfics och noveller av Elsa och Ebba (båda 13 år). Vi bor i Örebro och om du ska kopiera våra berättelser eller ta någonting "coolt" ifrån de så fråga om lov och ge oss cred.

RSS 2.0